مکتب شناسی
مکتب شناسی
قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری – علیه السلام –: لَیْسَتِ الْعِبادَهُ کَثْرَهُ الصّیامِ وَالصَّلاهِ، وَ إنَّمَا الْعِبادَهُ کَثْرَهُ التَّفَکُّرِ فی أمْرِ اللهِ.
امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: عبادت در زیاد انجام دادن نماز و روزه نیست، بلکه عبادت با تفکّر و اندیشه در قدرت بی منتهای خداوند در امور مختلف میباشد.
«مستدرک الوسائل، ج. ۱۱، ص. ۱۸۳، ح. ۱۲۶۹۰».
هوالاول و الاخر
نقش حروف و اعداد در امور روزمره هر فرد و ملتی با نوع استراتژی فطری مربوط می شود، چرا که این حروف و اعداد با توجه به زمان و مکان به شکلهای متفاوت در هر فرد، محلی، قومی، ملتی و… درآمده، اما فطرت آنها تفاوتی با هم ندارند. در واقع حروف و اعداد در پیام های فطری، ابزاری میشوند جهت ارتباط و همچنین جهت انتقال و در یافت آموختههای فطری (تعلیم و تربیت). در مباحث آفرینش حرف اول و آخر کلام آفریدگار در فطرت خلاصه می شود و به زیبایی، فطرت را به تصویر می کشد و نقش هر یک از استعدادهای فطری را در هر زمان و مکان تعریف می نماید. «هو الله الخالق الباری المصور له الاسماء الحسنی» (اوست آفریدگار عالم امکان، پدید آرنده جهان و جهانیان، نگارنده صورت خلقها او را نامهای نکوتر بسیار است).
البته، در کتاب نظام هدفمند، این استراتژی فطری به شکل های گوناگون (کلی و کاملی) بیان شده تا در خصوص، این مقال کاملاً بهره مند گردید.
حسینی، مقدمه ای در بعد زمان و مکان بر کتاب نظام هدفمند،صفحه ۱۰ –۱۱.
بازدیدها: 10