شفاف سازی مجالس روضه خوانی و عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع)
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
امام حسین علیه السلام:
«انا ادعوکم الی کتاب الله و سنه نبیه (ص) فان السنه قد امیتت و ان البدعه قد احییت و ان تسمعوا قولی و تطعیوا امری اهدکم سبیل الرشاد؛ من شما را به سوی کتاب خدا و سنت پیامبرش فرا می خوانم. آگاه باشید که سنتها نابود شده و بدعتها آشکار شده و شما ای مردم اگر با من همراه شوید و ندایم را پاسخ مثبت گویید، من به راه روشن دیانت رهنمونتان خواهم کرد» .
تاریخ طبری، ج ۴، ص ۲۶۶
« من نه از روی خودخواهی و یا برای خوشگذرانی و نه برای فساد و ستمگری از شهر خود بیرون آمدم،بلکه هدف من از این سفر امر به معروف و نهی از منکر و خواسته ام از این حرکت اصلاح مفاسد است و احیای سنت و قانون جدم رسول خدا(ص) و راه و رسم پدرم علی بن ابیطالب (ع) است».
بحار الانوار ،جلد ۴۴،صفحه ۳۲۹
شفاف سازی مجالس روضه خوانی و عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع)
ازموضوعات مهمی که باید به ابعاد گسترده فردی و اجتماعی وحکومتی آن توجه خاصی داشت: احیای ارزشها و سنتهای الهی خانواده ایرانی – اسلامی است.
حقوق متقابل مکتب ولایت فقیه( قرآن و اهل بیت علیهم السلام) وامت ( فرد به فرد ملت)؛ زیر ساختهای حقوق متقابل مجتهد جامع الشرایط (ولایت فقیه ) وامت ( فرد به فرد ملت)؛ حقوق مکتبی که باید شناخته شود تا ملت در مسیر تکامل دین حرکت کنند.
حقوق معنوی و مادی متقابل مکتبولایتفقیه( قرآن و اهل بیت علیهم السلام) و خانواده از مموضاعات گسترده در این حوزه است که می توان به الگوی دارایی های معنوی و مادی خانواده ایرانی – اسلامی اشاره و متذکر شد:
حقوق معنوی و مادی متقابل والدین و فرزندان بوده است ؛ به عبارتی حقوق معنوی و مادی متقابل برادران و خواهران در خانواده نسبت به هم و والدین.
سیدحسام سیدحسینی قهه
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت شهدای ابر shohadayeabar.ir رجوع کنید.
Visits: 23