الَّذِینَ یَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِیَّ الأُمِّیَّ الَّذِی یَجِدُونَهُ مَکْتُوبًا عِنْدَهُمْ فِی التَّوْرَاهِ وَالإِنْجِیلِ.
همانها که از فرستاده(خدا) پیامبر «امّی» پیروی می کنند، پیامبری که صفاتش را در تورات و انجیلی که نزدشان است، می یابند.
قرآن کریم، اعراف، ۱۵۷
امام علی(ع) فرمودند: «إِنَّ الحَقَّ لا یعرَفُ بِالرِّجَالِ؛ اِعرِفِ الحَقَّ، تَعرِف أهلَهُ»؛ حق با شخصیتها شناخته نمیشود؛ حق را بشناس تا اهل آنرا بشناسی.
مجمع البیان، ج ۱، ص ۲۱۱ ؛ روضه الواعظین، ص ۳۱
تعریف مکتبی خانواده و مردم در منطق جهانی شدن
خانواده و مردم به مجموعه صفات و ویژگیها گفته می شود که راه رشد و تعالی را درمسیر تکامل(دستیابی به کمالات انسانی) می پیمایند.
مکتب ولایت فقیه( قرآن و اهل بیت علیهم السلام) حافظ ومدافع ارزش های والای الهی و انسانی است.
سخن کوتاه و نقد حکیمانه و خیرخواهانه سیدحسام سیدحسینی قهه به اعضای شورای نگهبان و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران
ایده و طرح و برنامه مفید و مناسب مانع به حاشیه رفتن مناظرات و گفتگوها می شود.
امروز جهان تشنه یک نظریه(مکتب) کامل و جامع با قابلیت حل مسأله در حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است. مکتبی که قادر به اصلاح و بهبود سایر مکاتب موجود در ایران و سایر ملل مختلف جهان موثر واقع شود.
به تاریخ جایگاه های مدیریتی و مدارک تحصیلی و انتخابات در دوره های مختلف زمانی که نگاه کنیم به خودی خودچالش های وسیعی را در مسائل اجتماعی ، سیاسی، اقتصادی و تربیتی را به همراه داشته است، مگر اینکه با ظهور افراد تربیت یافته مکتبی – دگرگونی و تحولی را در کل ساختارها شاهد بوده ایم -و مسیر رو به حرکت تکاملی را روشن و رقم زده اند .
اگر امروز این بزرگوران:بوعلی سینا،شیخ بهایی،ملاصدرا،امیرکبیر،آیت الله سید حسن مدرس، امام خمینی(ره) – درای والاترین و بالاترین مدرک فهم و درک از حقایق علوم و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی را داشتند – در جایگاه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بودند – شعارهای تبلغاتی شان و برنامه های خود را در نحوه پاسخگویی به سوالات در حوزه های مختلف بالاخص اصلاح ساختار بودجه و اصلاح ساختار نظام پولی و بانکی چگونه طرح و بیان می کردند؟! – بدون اینکه به حاشیه بروند.
ان شاءالله که مناظرات و گفتگوها نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف بالاخص اصلاح ساختار بودجه و اصلاح ساختار نظام پولی و بانکی در شأن و چارچوب احکام اقتصادی مجتهد جامع الشرایط (ولایت فقیه ) باشد – ایده و طرح مفید و مناسب مانع به حاشیه رفتن مناظرات و گفتگوها می شود.
اصلاح ساختار بودجه و اصلاح ساختار نظام پولی و بانکی در یک نظام مکتبی ارتباط نزدیک و جدایی ناپذیر و کاملی با توانمندیها و ظرفیتهای داخلی و قواعد اقتصادی آن مکتب در نظام تعلیم و تربیت آن ملت مکتبی دارد –در پرتو چنین مکتبی – رونق تولید – ثبات قیمتها – رفاه و آرامش حداکثری – مسیرتعالی و شکوفایی- را برای آن ملت مکتبی فراهم و رقم می زند.
تئوری(مکتب) نظامهدفمند – مرجعی برای تعریف واژهها و اصطلاحات مکتبولایتفقیه( قرآن و اهل بیت علیهم السلام) :
اسلام ناب، قانون انتخابات،رجال سیاسی مذهبی، اصلاح طلب، اصولگرا، اجتهاد، اطلاعات و آمار، فقه، دانش، فقیه، ولایتفقیه، مجتهد، مجتهدجامعالشرایط، دانش استنباطی و اثباتی احکام و علوم ، رهبری،نظام رهبری، فرماندهی کل قوا، قوای سه گانه( مقننه، قضائیه و مجریه)،نخبه، نخبگان،استعداد، مهندسی انتخابات ریاست جمهوری ، مدیریت حفظ و نگهداری منابع انسانی ،اقشار مختلف مردم، مدیریت و نظارت مدبرانه، اشراف اطلاعاتی،فقه(دانش)اطلاعاتی، فضا و محیط، خانواده، وزیر، کابینه وزرا، تبلیغ، انتخاب، جمهوری، اقتصاد،استقلال، حقوق، حقوق عامه، منافع عامه، بازار، تنظیمبازار، شورایرقابت، قیمتگذاری،محرومیت زدایی، حقوق شهروندی، رونق و جهشتولید، وقف، زکات، خمس، انفال، خصوصی سازی، مواد خام و مواد اولیه، مسکن، اصلاح اراضی، منابع و ذخایر ملی، سهام، یارانه، مالیاتهای تعریف شده بر اساس مکتب متعالی، قرض الحسنه برمبنای آموزهها و تعلیمات مکتب متعالی، امور خیر خواهانه، نظام پولی و بانکی،گردش پولی در چرخه بازار، روابطبینالملل ،تعاملاتبینالمللی، صادارت، واردات، مذاکره، نقد، تحلیل، رمزگشایی و … تلاش نماییم.
لازم به ذکر است تعریف واژهها و اصطلاحاتمکتبی تاثیر مهمی در تدوین طرحها و قوانین؛ سیاستگذاری و برنامه ریزی؛ اداره کشور و ملت خواهد داشت و نظامرهبری و قوای سه گانه( مقننه، قضائیه و مجریه) و سایر افرد ملت مسیر تکامل و روشنی را میپیمایند.
سیدحسام سیدحسینی قهه
جهت کسب اطلاعات بیشتر روی متن کلیک کنید.
برای دانلود کتاب نظام هدفمند و مقدمه ای در بعدزمان و مکان بر کتاب نظام هدفمند بر www.nezamehadafmand.ir کلیک کنید.